Международна компания стъпи в Бургас, търси кадри

Автобиографиите, получени от кандидати, които владеят отлично немски и имат добри познания по английски език, ще бъдат разгледани с приоритет

Международната компания „Съдърланд Глобъл Сървисиз България“ търси квалифицирани кадри за работа, като смята да стартира поне със 100 работни места.

Компанията обмисля да отвори втория си български офис край морето, след този в столицата. Обявата им е публикувана преди няколко дни на следния електронен адрес:

 http://www.jobs.bg/f1714445  

Автобиографиите, получени от кандидати, които владеят отлично немски и имат добри познания по английски език, ще бъдат разгледани с приоритет предвид текущите нужди на фирмата.

Със съдействието на Община Бургас “Съдърланд” направи проучване в местните университети и гимназии относно степента на владеене на чужди езици.

Резултатите от него са нeобходими на ръководството на фирмата във връзка с реализирането на стратегията й за развитие у нас.

"Съдърланд" е водеща компания в сферата на изнасяне на бизнес процеси с над 35 000 служители. Намерението й е да стартира с поне 100 работни места в Бургас, като постепенно се развива до над 200.

„Съдърланд“ осигурява на своите служители атрактивно заплащане, социални бонуси и гъвкаво работно време.

Лично кмета Димитър Николов е разпоредил да се направи справка  за подходящи свободни офис площи в града.