Чарли Шийн иска да хвърля фъшкии

Разяреният чичо Чарли е готов на всичко, за да защити дъщеричката си

Дъщерята на Чарли Шийн е станала обект на тормоз в основното училище където учи.

Това обаче явно е дошло в повече чичо Чарли и той призова последователите си в Tуитър да превземат училището, въоръжени с ... "развалени яйца, ролка тоалетна хартия или някоe кучешко ако".

Чарли, които е известен с нелогичните си постъпки, липсата на трезва преценка и разумно мислене, просто изля душата си в Туитър срещу училище "Вюпойнт" за "издевателството" над дъщеря си.

"Дъщеря ми Сам бе обект на тормоз от училището и освен това е наречена лъжкиня. Това е! Ако имате запъртък, ролка тоалетна хартия или някоя кучешка фъшкия, призовавам ви ги доставите "екстремно и без предразсъдъци" на техния кампус управляван от тролове и шарлатани", пише вбесеният актьор.

Ако училището се управлява от "тролове и шарлатани", това си е истинска приказка, но е далече от "магьосник", какъвто всъщност е чичо Чарли.

Това обаче не е всичко, тирадата на мистър Шийн продължава: "Няма да толерираме това ниво на отвратително неуважение към детето на любимият ви "магьосник" и ако се чувствате засегнати покажете го и кажете всичко това като намажете с ако вратата с надпис Виктория. Яж това нещастнице ".

Страхотия, и тогава той завършва писанието си така: "hashtag HYLMN", което означава "как ли ме харесвате сега?"