Не понасям майка ти!

Животът

19-03-2013, 07:30

Снимка:

Outnow.ch

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

9-годишно издържа майка си от просия

6 кг по-леки след диета с гъби

Или какво не трябва да казваме на любимия

Мъжете са от Марс, Жените – от Венера. Срещнали сме се на Земята и трябва някак да съжителстваме мирно. Удава ни се, честно казано – любовта се оказва универсално средство за създаване и поддържане на равновесие.

Различията обаче понякога се проявяват и не е учудващо да доведат до значителни проблеми. Когато сте във връзка с човек, когото цените много, има някои неща, които трябва да избягвате да казвате. Ето някои от тях:

„Не понасям майка ти!“

Колкото и да е строга мама, колкото и да ни се е карала и ограничавала, тя винаги си остава „мама“. Според проучвания жените търсят мъже, които да приличат на бащите им, а мъжете – на майките им. Представете си какво би било разочарованието на приятеля ви, ако му заявите, че не харесвате собственият си първообраз!

Трябва да позаякнеш малко!“

Това е удар директно под кръста на самочувствието на който и да било тънкообиден мъж. Забележки от този тип могат не само да засегнат самочувствието на мъжа и да го обидят, но и да го накарат да стигне до крайности, ако е твърде привързан към вас (да не излезе от фитнеса 2 месеца). Как бихте се почувствали вие, ако той ви каже „Трябва да се поразкрасиш малко!“

А пък бившият ми...“

Мъжете са същества със силно чувство за собственост, затова историите за друг мъж, който ви е „притежавал“ преди него, могат да го разстроят. Докато жените са по-любопитни и искат да знаят повече за бившите на партньора си, мъжете странят от подобни истории.

Изглеждам ли дебела в тази рокля?“

Да пазарувате с приятеля си може би не е много добра идея. Ако искате откровено мнение, което няма да ви засегне, ако не ви хареса, по-добре се обадете на най-добрата си приятелка. Дори и тя, и той да мислят едно и също, по-спокойно бихте приели нейната гледна точка.

Казах ли ти!?“

Когато човек допусне грешка и я осъзнае, едно от най-неприятните неща е някой да му натяква колко е бил прав. Оставете човека да се поучи от грешката си и не се дръжте така сякаш се състезавате един с друг. Любовта не е съревнование, а фигурно пързаляне по двойки. Балансирайте!/az-jenata.bg