Истерични писъци, змии, жаби и хлебарки в "Къртицата"

Емануела, Вили и Марияна срещнаха най-големите си кошмари

Снощи абсолютно на живо по време на лайфа по ТВ7 се състоя поредната битка на групата срещу къртицата.

В битката "Терариумът" групата беше разделена на три отбора от по пет човека.

Участниците трябваше да намерят един верен ключ от общо четири - три, от които са фалшиви. Всички те заровени в пясък, пълен с червеи и ларви.

Заселниците се изправиха пред най-първичните си страхове - от затворено пространство и от насекоми, земноводни и влечуги. По един човек от всеки отбор беше заключен в прозрачен ковчег. Едва щом съотборниците му откриеха правилен ключ, "заложниците" можеха да бъдат извадени от кутиите.

Всеки отбор имаше по 5 минути, за да освободи своя съотборник.

Емануела, Икебаната, Кирил, Марин и Любо съставиха първия отбор. Заключена в кутията остана Емануела, която беше полазена от жаби. Деян Неделчев успя да намери верен ключ две минути преди края на времето, дадено за действие.

Вторият отбор, съставен от Велислава, Миглена, Жени, Гибона и Тодор не успя да открие ключ към спасението на Вили. Тя беше нападната от хлебарки и попови прасета. Въпреки, че издържа заедно с гадинките цели 5 минути, усилията на отбора не бяха достатъчни. Те изгубиха 3 хил. лв., които се вляха в бюджета на къртицата.

От третия отбор заложник стана Марияна. Тя се изправи пред един от най-големите си страхове - този от змии. Тя бе атакувана от десетина доста оживени влечуги, които я полазиха на момента щом усетиха топлината на нейното тяло. Рут успя да открие ключ рекордно бързо и по този начин отборът не позволи превес на къртицата.

Излизайки футболната фенка каза, че е издържала на ужаса заради любимия си тим Локо Пд и сега те й дължат една победа.

Общата сума, която спечелиха отборите от Битката възлиза на 9 хил. лв.