Ще завършим всички започнати проекти, обеща Московски

Бившият министър на транспорта посочи, че там, където ГЕРБ е управлявала два мандата, проектите се дават за пример от ЕС

Железопътното направление от сръбската граница през София и Пловдив, която стига до Бургас, ще бъде напълно довършена.Това обеща водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Ивайло Московски на среща с членове и симпатизанти на партията в село Лозен. Московски допълни, че жп линиите Видин - София - Радомир - Перник ще бъдат модернизирани, а линията Русе - Варна ще бъде възстановена.

Той отбеляза, че всички проекти, започнати по време на управлението на ГЕРБ ще бъдат завършени в най-краткки стокове, ако народът им гласува доверие. Според Московски там, където ГЕРБ е управлявала два мандата, проектите се дават за пример от ЕС.

Според ексминистъра на транспорта в управленската програма на ГЕРБ са заложени жп-възли и комбинирани транспортни терминали в София, Пловдив, Бургас и Русе.

"С активната подкрепа на цялото правителство успяхме да осигурим финансиране за минимум 600 млн.лв. за закупуване на нови влакове през 2014 г.", каза Ивайло Московски.

Той дари пет компютърни конфигурации на училището в Лозен.

На срещата присъстваше и кандидатът за народен представител от листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков.