Да поговорим за секс... (СНИМКА 18+)

Еротичният фотограф Алекс Ломски е пленил сърцето на една от най-популярните порно звезди - Еделвайс

На кой мъж не му се иска да знае тайните и ключа към женските сърца? Или как да накара партньорката си да полети от щастие в леглото. Господата понякога се нуждаят от още увереност и съвети за интимните отношения. И за разлика от жените мачовците често не търсят помощ.

За да удари това правило и да разкрие секс тайни, за пръв път в Пловдив идва еротичният фотограф и познавач на комуникацията между двата пола Алекс Ломски. Семинарите „Успешна комуникация с другия пол” заедно със сексоложката Наталия Кобилкина и VIP- курсът за мъже ще се проведат в хотел Лайпциг Пловдив от 10 до 12 май. Ломски, пленил сърцето на една от най-популярните порнозвезди в Стария континент – рускинята Еделвайс, ще разкрие на пловдивчани начините да спечелят женското възхищение и най-гладкия път до и под техните завивки. 

Алекс Ломски в специално интервю за Plovdivutre.bg.

Как мъжете разбират, че една жена е луда по тях? 

Те най-често не забелязват жените, чието внимание са привлекли. Мъжете просто не обръщат внимание на невербалните сигнали, които се изпращат към тях от нежния пол.

Ние сме визуални същества. Избираме по-лесно от жените, защото виждаме и харесваме, докато при дамите са определящи чувствата и емоциите.

Много неща могат да провокират интереса на един мъж - усмивка, поведение, облекло, визия. Но всичко това са външни белези. Ние реагираме на тях. И дори мъжете да не успяват да разчетат множеството невербални сигнали, които жената срещу тях издава, то е достатъчно те да я забележат, а след това побъркването е въпрос на минути.

Кои са 3-те неща, които един мъж никога не казва на глас, но очаква от партньорката си да прави в леглото?

След като питаш за 3 конкретни неща, то тогава имаш някаква конкретна проекция и първо, което изниква и в твоето (женско), и в моето (мъжко) съзнание е:

Да поеме инициативата, на повечето мъже им харесва жената да поеме контрола в даден момент, но не зная дали тя със сигурност би го направила и дали не предпочита просто да си лежи.

Мъжете винаги желаят и очакват да получат орални ласки от партньорката си, но ако тя сама не поеме инициативата за тях, не я притискат.

И третото нещо, което всеки мъж очаква от партньрката си, е да му позволи анален секс. Но също рядко се говори за него, а какво остава да се пожелае открито. А жените, както и ние, искат да им се достави удоволствие. Да се достигне до него трябва да има доверие и да се говори открито за всичко...и да се иска и прави всичко.

Какво кара жените да отказват интимни отношения?

Неправилен подход. Обикновено дамите знаят още когато видят един мъж дали ще спят с него или не.

Във Фейсбук профила си казвате, че мъжете пропускат  да включват мозъка на жената в любовната игра, а това е голяма тънкост. Какво още пренебрегва българинът в секса?

Като цяло българинът е доста активен в сексуално отношение и дава всичко от себе си. Но обикновено пропуските му се появяват в отношенията след самия секс, липса на ласки след това.

Кой е най-големият проблем за съвременния господин под завивките?

При мъжете най-притеснително е да бъдат отхвърлени. Нещото, което те често допускат като грешка  след секс, е да задават въпроса: "Ти свърши ли?". Това не се препоръчва. Единственото, което ще постигнат с този въпрос, е да поставят дамата в неудобно положение, ако не е достигнала до оргазъм. И ако тя отговори отрицателно на въпроса, това автоматично ще понижи самочувствието на мъжа.

Разказвали сте, че спонтанно сте взели решението да се ожените за Еделвайс след нощ на Слънчев бряг? С какво е по-специална тя от другите дами, които сте срещали ?

Любов от пръв поглед. Уникален дух и магнетизъм, които малко жени по света го носят вътре в себе си, силна, красива жена. Веднага реших, че това е Жената.

Има ли завист, че сте спечелили толкова красива жена?

Не, напротив, повечето се възхищават и много се кефят на това. Особено по-близките ми познати и приятели.

Получава се сякаш разминаване на двата пола в последните години.  Жените казват, че мъжете вече не са достатъчно мъже, а силният пол като че ли се стряска от способностите на нежната половина от човечеството да гради живота си. Така ли е ?

Разминаване определено се получава и то е вследствие на нарушената комуникация между половете. Невъзможността да се разбираме при общуването помежду си води след себе си напрежение, което ни раздалечава.

Какво е Вашето послание към пловдивчанина? Защо е добре да посети  VIP-курса за мъже с Алекс Ломски?

Мъжете живеят с техните си проблеми, на които търсят решението, но сами. И когато нямат необходимите познания и опит, решението просто го няма... да научат и още нещо :)