Прокуратурата разследва търговци на гласове в Добрич и Монтана

Вочадът на листата на Коалиция за България в 23-и МИР в София Жельо Бойчев и главният юрист на БСП Аглика Виденова внесоха папка със сигнали в Градска прокуратура

Прокуратурата вече разследва търговци на гласове в Добрич и Монтана, научи Bulgariautre.bg. Тази сутрин точно в 10,00 часа водачът на листата на Коалиция за България в 23-и МИР в София Жельо Бойчев и главният юрист на БСП Аглика Виденова официално внесоха папка със сигнали в Градска прокуратура. Въпросните сигнали са получени в партията от различни краища на страната.  

"Най-конкретни факти с имена и прякори на търговци на гласове имаме от Добрич и Монтана, обясни специално за Bulgariautre.bg Жельо Бойчев. - Констатирани са различни нарушения, злоупотреби с държавна и общинска собственост, както и нерегламентирани форми на агитация. Ние свършихме нашата работа и предоставихме на Градска прокуратура всички сигнали, с които разполагахме. Оттук нататък съответните органи ще работят по случаите. Доколкото ми е известно, вече са образувани някакви производства".