Храбрият Берое ще шокира и ЦСКА под Аязмото

Носителят на Купата амбициран да спъва "червените" за Европа

След като в предишните си два мача Берое победи Литекс и взе Купата срещу Левски, днес храбрите възпитаници на Петър Хубчев ще се опитат да ударят ЦСКА и да объркат плановете му за третото място в крайното класиране.
ЦСКА отиде в Стара загора без нападателя Мартин Камбуров. До вчера на "Армията" не се знаеше за здравословни проблеми при голаджията, но в последния момент той отпадна от групата. Треньорът Милен Радуканов остави в София още основни футболисти. Показващият силни игри напоследък Марсиньо не успя да се възстанови от травмата си и пропуска мача. Същото важи и за Ндьонго Присо. Аут са още Михаил Венков, Ангел Грънчов и Апостол Попов. Наложи се Радуканов да попълни групата с петима юноши от школата. Очаква се атаката на "червените" днес да води Платини, зад него да действа Ивайло Чочев, а по фланговете да нападат Делев и Сержиньо.
В Берое все още пък ги държи от голямата радост след спечелването на Купата. За предстоящия мач срещу "армейците" не е изключено Хубчев да даде почивка на някои от героите срещу Левски. Сигурно е, че ще има големи промени в титулярния състав на "заралии".
Берое ще заложи на схемата 4-5-1. На вратата ще е Караджов, пред него в защита Иво Иванов и Зафиров, отдясно Еуженио, а ляв бек вероятно ще бъде Георги Динков. В халфовата линия ще действат Джоман, Да Силва и Райнов, капитанът Дончо Атанасов ще играе по десния фланг на атаката. Отляво ще бъде Елио Мартинс, а атаката ще води Джери Ситое.
Аут заради контузии са Давид Каядо, нападателят Венци Христов, който вероятно ще пропусне всички мачове до края на сезона. Амир Саюд пък е наказан.

Двубоят започва в 15:45 часа

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.