Риана се сваля с Хана Монтана

Обади ми се, казва барбадоската на Майли

Риана и Майли Сайръс са си хвърлили око една на друга. Певицата, която изигра Хана Монтана наскоро бе избрана за „най-сексапилната жена на света" от списание МАXIM. Пред изданието тя сподели, че според нея Риана е страшно секси. А на въпроса дали би я целунала, блондинката уклончиво каза: Ще видим.

Малко по-късно Майли написа в Туитър: "Определено промених мнението си", визирайки точно целувката ѝ с Риана. И ето, че отговорът на барбадоската изкусителка не закъсня. Шоколадовата красавица каза пред TMZ: "Да, нека ми се обади", демонстрирайки готовността си да се поцелува със Сайръс. Дали на майтап или наистина, те може да се срещнат наистина, тръбят злите езици.

И двете преживяха лични драми напоследък и сега почти са със статута „необвързани". Риана и Сайръс може да са сред най-горещите звезди на музикалния небосклон, ала половинките им се отдръпнаха от тях. Крис Браун и Рири преди броени дни обявиха, че се разделят за пореден път, а пък Майли и Лиъм се крият зад работата си , за да не обясняват защо сватбата им остава с неопределена дата. Така в страданието двете могат да се утешат една друга, пише Тялото.бг