Цветанов нетърпелив да му повдигнат обвинения

Няма нищо, което да е доказано, заяви бившият МВР шеф

Въпреки, че прокуратурата не е поискала официално имунитета на Цветан Цветанов, темата продължава да бъде на дневен ред както при опонентите ми, така и при самия него.

Днес в НС Цветанов изрази нетърпение да види обвиненията за подслушванията.

"Вчера съм декларирал в деловодството и съм заявил, че съм готов да се освободя от този си имунитет. По този начин който водите политиката си в 42 НС, не е подходящ", заяви от трибуната вторият човек в ГЕРБ.

Той е категоричен, че няма нищо доказано.

"Не се страхувам от вас, защото ние сме принципни. Нинова, когато излизате да говорите, спомняте ли си за "Фронтиер" и "Р. Овч."? Аз ще ви припомня Фози. Това са взаимосвързани неща, защото когато беше разбита контрабандната схема за цигарите, бяхте с човека, който защитавате – Фози, и се обаждахте, за да може да бъде запазен на работа. За документите за самоличност – в управлението на ГЕРБ този договор е на стойност 99 милиона евро, 34 милиона лева сме спестили и не сме ги дали в друга държава или фирма", нападна от своя страна Цветан Цветанов.

Той за пореден път нападна БСП, ДПС и Атака, че действат в тройна коалиция и подменят вота на избирателите.
Цветанов видя завера и във факта, че Станишев и Местан седели един зад друг, за да могат да си говорят, а Сидеров бил зад тях да помага при необходимост.