Венци пред SL: Мариян Христов крещеше по Петков, че е мъртвец

Лумпениада в Левски, Жоро и Вили не са техни роби, изригна Стефанов

Скандално! Не само феновете на Левски са отправили смъртни заплахи към Вили Вуцов и Георги Петков от Славия, но и хора от щаба на "сините". Най-активен в хулите и нападките към вратаря бил помощникът на Николай Митов - Мариян Христов. Това заяви пред Sportline.bg босът на "белите" Венцеслав Стефанов. Христов игра за Славия през сезон 1994/95 година, отиде в Левски именно от Овча купел. Вчера исполинът се е държал като хамалин на терена.

 

"За Славия двубоят с Левски бе като всеки друг, нищо специално. Радвам се, че не загубихме. А вие обърнахте ли внимание как съдиите бутаха "сините" в последните минути? Това трябва да се отбележи. Славия игра каквото можа. Грозно е, че две седмици писаха как Левски е шампион, ваши колеги се кържаха така, все едно нашият отбор не съществува. Не ни брояха за живи и сгрешиха. Чак и в Европа писаха за "синята" титла. Пишат те, защото не са питали Славия. Спасихме си достойнството, но сезона - не! Грозно постъпиха от Левски. Още на терена, веднага след края на мача, Мариян Христов започна да крещи по Жоро Петков, че щял да го довърши, че бил мъртвец, че свършил за футбола. Лумпениадата в Левски е голяма! Как може такова нещо?", каза Стефанов пред нашата медия.

 

"Да, лично наредих да има охрана за Петков и Вили Вуцов. Единият е с три деца, другият с малко дете, няма как да не се притесняваме. Какво искат от тях? Жоро бил играл за Левски, трябвало да им пусне гол. Простотии! Двамата не са роби на Левски. Батков да излезе и да каже какво е това нещо. Но не излиза, скри се", допълни босът на Славия.