Таня Андреева се зарече да решава проблемите в здравеопазването

Андреева съобщи, че разполага с подробно разработена програма за развитието на здравеопазването

"С цялото си сърце и познанията, които имам, ще решавам проблемите в здравеопазването на бързи обороти", каза новоизбраният министър на здравеопазването д-р Таня Андреева при приемането на поста от министъра в служебното правителство проф. д-р Николай Петров.

Министър Андреева съобщи, че разполага с подробно разработена програма за развитието на здравеопазването и подчерта, че всяка промяна, която се реализира, ще бъде правена с помощта на съсловните и пациентските организации.

"Имаме много проблеми за решаване. Надявам се в най-кратки срокове за част от тях да се види резултатът, защото всички го очакват - както моите колеги лекари, така и всички наши пациенти", каза още тя и съобщи, че сред първите й приоритети са проблемите в Спешна помощ и регулирането на цените на лекарствата.

Министър д-р Таня Андреева заяви, че следващата седмица ще обяви политическия кабинет на МЗ и приоритетите на новото ръководство на министерството. Министърът на здравеопазването в служебното правителство проф. Николай Петров пожела успех на министър Андреева в работата й.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"