Представят Сираков в Левски днес

Христо Йовов подновява тренировки с отбора

Наско Сираков ще бъде представен днес като спортно-технически началник на Левски, съобщава "Тема Спорт". Неговият договор със "сините" вече е написан от агента Лъчезар Танев, одобрен е от Тодор Батков и двете страни ще го подпишат формално.

На официалния сайт на Левски няма нищо по въпроса, дори не е споменат и началният част на пресконференцията, която трябва да се състои на "Герена". Знае се, че първата тренировка е от 18 часа.

Проблем може да се появи, ако се наложи отсъствието на Тодор Батков, който има ангажименти, а адвокатът е настоял лично да представи пред медиите Сираков. "Синята" легенда ще обяви приоритетите в работата си. Селекцията, която вече започна, се прави с негово одобрение. Това важи и за футболистите, които са набелязнаи, но все още не е постигната принципна договорка нито с тях, нито с клубовете им.

Николай Митов има пълното доверие на Сираков и ще встъпи в изпълнение на новия си договор. Треньорът вече е говорил с новия си началник относно приоритетите в бъдещата работа. Другите промени в клуба на всички нива трябва да бъдат официално обявени на пресконференцията. Христо Йовов ще се яви днес на "Герена" като професионален футболист. Той има договор като такъв до края на месеца. До вчера никой не го беше известил дали ще му поверяват някаква работа в Левски при новите условия.