За вечеря ТВ7 ни пусна пияна, гола и хълцаща „Икебана”

Певецът разбуни духовете с нудистките си изпълнения

След като месеци наред „Къртицата” разваляше и без това постната вечеря на средностатистическото българско семейство с гадости като червеи, змии, хлебарки, жаби, живи и умрели плъхове, животински очи и свинска кръв, от екипа на най-мащабното шоу решиха да довършат започнатото и да сервират за вечеря чисто гол и порядъчно почерпен Деян Неделчев.

Певецът познат на съвременниците си като Икебаната се напи на партито по случай рождения ден на Тошко и се разхвърля както майка го е родила.

Голяма вина за това има младата джаз фитилджийка Рут Колева, която въпреки мнението на рожденика, че няма нужда от тази гледка насъска ексхибиционистичните страсти на намокрения Деянчо икебанчо.

Не се наложи Рут дълго да го увещава и той захвърли банските, които току що бе обул и остана по ланга.

След като завъртя няколко от запазените си движения гласовития Деян се засили и скочи в басейна, като цялата тази процедура се повтори няколко пъти, но и това не успя да отрезви разбеснелия се нудист.

Около три половина след полунощ продукцията прекрати купона и всички бяха заключени в спалното помещение, на „икебанчо” обаче му се ходеше до тоалетна.

Изправен в тъмното фъфлейки от обилното количество алкохол молеше хората от екипа да го пуснат до тоалетната. Врата остана затворена, а Деян Неделчев продължи да си бърбори сам, докато останалите в спалнята вече спяха:

„Моля ви, знам че ме чувате, пуснете климатика, има бременна жена тука, трябва да диша и бебето й трябва да диша.” Фъфлеше „Икебаната”„Рут е бременна и аз съм бременна, много алкохол съм поела тази вечер...Отворете врата, ше се напикая. Пуснете климатика, много ви моля... обичам ви, много се напих знам, ама ми е хубаво...”

След любовните откровения, Икебаната заспа хълцайки. Лека нощ „Икебана”, финалът е след пет дни.