Горещи момичета влизат в първото TV риалити в Пловдив (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

16-06-2013, 10:06

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дами, станете риалити звезди в бляскаво шоу на новата HOTZONA TV

HotZona TV търси дами за риалити шоу

"Предизвикателството" тръгва скоро...

Единственото по рода си у нас риалити “Предизвикателството” тръгва през юни. Форматът ще се излъчва по HotZona TV. 48 часа нон стоп красиви горещи жени ще бъдат пред очите ни. Те ще се превръщат във фотомодели, ще "спят" със звезда, ще се забавляват и още...

12 камери два дни ще следят движението на всяка една от участничките. Водеща ще бъде Мая Стефанова. Тя е ушите и очите на “Предизвикателството”. Мая се закани да подкрепя момичетата в мисиите, но сценаристите може да са й подготвили друга изненада.

Участничките ще живеят 48 часа с телевизионен екип на HotZona TV в един от луксозните апартаменти на хотел “Лайпциг” Пловдив и ще трябва да се справят с предизвикателства и капани. Всяка една от дамите ще има различни мисии – да остане ден без козметичните си принадлежности, да пазарува за отрицателно време, да влезе в ролята на сервитьорка в претъпкана дискотека и още куп изненади.

Известна българска личност ще ги подкрепя през първите 24 часа. Тя ще живее с тях и ще бъде различна за всяко предаване. На края на първия ден дамите ще имат директен сблъсък със зрителите.

Всяка от избраничките ще заснеме своя професионална фотосесия и видеоклип с екипа на HotZona TV през вторите 24 часа от участието си, изцяло преобразена от екипа.

Голямата награда ще бъде обявена в някои от първите броеве на формата. На гала концерт в края на годината ще бъдат избрани само две финалистки, една от които ще грабне приза. В гласуването ще се включат и зрителите, подкрепяйки своята фаворитка с СМС и във Фейсбук страницата на предаването.

Зрителите ще имат възможност да се включат индиректно в риалитито, като отправят своите предложения за мисии и предизвикателства към участничките.

Готови ли сте за следващите 24 часа? Това бе най-задаваният въпрос на първия кастинг на “Предизвикателството”.

Имената на първите момичета вече са ясни.

Студентка по живопис и интериорен дизайн, бъдеща журналистка, моделка, снимала се за едни от най-известните световни марки в Милано, са малка част от атрактивните участнички, които влизат в “Предизвикателството”.

25-годишната Янислава, известна с участието си в риалити формата “Умна и Красива” също ще се бори за голямата награда. Тя пожела от продуцентите да бъде поставена в интимна обстановка с жена. Внимавай какво си пожелаваш, Яни! Дали “Предизвикателството” ще сбъдне тази фантазия предстои да разберем в някои от първите предавания.

Очаквайте и една от най-интересните и атрактивни участнички, чието име остава забулено – тайното оръжие на продуцентите в едно от първите предавания.

Моделът Маги Желязкова, Теди Велинова, Азис, фотографката Велислава Каймаканова и още куп други известни личности бяха посочени от участничките като желание за съжителство през първите им 24 часа в “Предизвикателството”.

С кой ще делят момичетата леглото си, ще споделят тайните си и кой ще им помага в мисиите? Това остава тайна и за нас до на старта на предаването.

Кастингите продължават. Няма ограничения във възрастта, теглото и височината. Ако ти си атрактивна и млада по дух жена - заповядай в “Предизвикателството”!

Психоложката Гергана Каспелова, продуцентът на предаването Димитър Жеков и ПР-ката на хотел “Лайпциг” Величка Караславова влизат в ролята на жури.