Ами, ако Георги Миланов е Дембеле №2, притесняват се в Бремен

Българското първенство е надупчено от уредени мачове и корупция, смятат феновете

В Германия усилено започна да се шуми за трансфера на Футболист №1 на България за 2012-а - Георги Миланов, във Вердер (Бремен). Феновете на Вердер започнаха да се питат един друг във форумите дали някой знае що за играч е Миланов. "Той е най-младият играч, избран за Футболист на годината", споделя един от привържениците. "Играч на годината, но в първенство на нивото на Трета лига, добавя друг. - Така че звездите в този шампионат трябва да се гледат с повишено внимание".

Трети се опасява: "Чета, че бил страхотен изпълнител, но така се пишеше в България и за Гарра Дембеле, а видяхте какво излезе". "Така че работата не е надеждна. Колко тъжно, българската лига е надупчена от уредени мачове и операции на мафията. Да не говорим колко високо е нивото на корупцията в България", добавя друг.

Нов фен на Вердер осветлява ситуацията: "Току-що гледах гола на това младо момче срещу Италия при 2:2. Най-малкото изглежда, че ще е в състояние да покаже уменията си срещу по-големи противници и да се състезава на по-високо ниво. В българския национален отбор изглежда играе редовно и е плеймейкър". "Определено изглежда като интересен играч, дори ако ще му трябва време да се адаптира в Бундеслигата. Изглежда ми като смесица от качествата на Максим и Лайтнер", намесва се друг. "Млад, изглежда доста стабилен и уверен в изпълненията си и ако цената му е точна, защо да не го вземем", добавя нов запалянко.

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК