Слован доказа: Домусчиев е по-глупав от Петев!

В Братислава Лудогорец официално се кандидатира за "титлата" евроидиот на Левски

Останаха ли глупомери в Разград или собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев ги счупи всичките? То бива твърдоглавие, бива, ама неговото вече направо е покъртително. Да се чуди човек дали да се смее или да плаче. Миналата година “Крейзи Форест” се издъни в последните минути срещу Динамо (Загреб) и набързо приключи с евромечтите. След това имаше кафяво по гащите и на родната сцена. Добре, че беше Митко Везалов иначе разградчани щяха да си останат с приза за "най-скъпо" второ място. Стигна се до драмата срещу Берое, където Ивайло Петев, който вече имаше жълт, оранжев и зелен картон пак обърка нещата и подгони "успехите" на Ники Митов, за да се завърши с драмата в Братислава. Вземи Слован и ела... Нали така се пееше в една песен. Е, то един филм се казваше "От глупав по-глупав", ама когато са го снимали Домусчиев и Петев май не са се явили на кастинга. Иначе щяха да изядат хляба на актьорите.

 

Да водиш с 1:0, да си с човек повече, вратарят ти да прави чудеса от храброст и накрая да те бият... Ама само с вратар не става, трябва и трньор. Петев, хвърляй дипломата! Но не е виновен той. Докато му дават баница ще яде, та дори ще преяжда, а както вече казахме преди около месец Кирил Домусчиев спокойно може да направи свой фенклуб "Ивайло Петев". В него сигурно ще членува сам, но едва ли ще му пука. В последната година виждаме, че бизнесменът си пада повече по наставника, отколкото 14-годишна девойка по Джъстин Бийбър.

 

Парите са си негови, той си решава къде и за какво да ги харчи, ще каже някой. По принцип е така. Но в такъв случай нека си признае, че не го интересува футболът. Не му пука за Европа. За бъдещето, за визията, за някакви реални проекти. Важно е пред очите му да е Ивайло Петев. Строен, изпънат, леко запотен. Разхожда се наперено по тъчлинията, дава някакви указания, говори... Какво? И той не знае. Просто не му е ясно. Но пък явно знае как да гали самочувствието на шефа. Вижте какви чужденци му води. С плитки, без блитки, с прически, със стойки... Да не дава Господ! И те са като треньора и собственика си – на стойка го докарват, но на топката "таралеж" викат. Футболът обаче не се играе само с гел, татуировки, молитви и прически. Футболен клуб не се управлява само с много пари зад бюро от крокодилска кожа. Не е достатъчно това. А да си мислиш, че си българския Пеп Гуардиола е трагикомично, особено, ако нямаш потенциал да водиш Паламуд (Мичурин).

 

Петев е специалист да загуби спечелен мач. Той спокойно може и книга по тази тема да издаде. Кой ще я чете ли? Естествено, че Кирил Домусчиев. А после може да я даде и на Тодор Батков за утеха. Така де, България, благодарение на Петев е на път да се сдобие с нов евроидиот. Ужас, Левски отново ще е втори. Дори и в тази класация! Но пък Киро ще е номер едно – по-глупост!