Обявиха датата на конкурса "Мис Варна"

Агенция VIP Fashion Group организира регионален кастинг за МИС ВАРНА 2013

Tази година конкурса МИС ВАРНА`2013 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 23 август. Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес програма, яхткруиз, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ.
Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също ще бъдат специално изработени за участничките в него.
Победителката в конкурса ще получи специално изработена корона от Altinbas, както и диамантено бижу. Организаторите са предвидили много подаръци и изненади за всички участнички в деветото издание на конкурса МИС ВАРНА. За поредна година МОЛ ВАРНА е сред основните партньори, които подкрепят най-престижното събитие в Морската ни столица.
Зрителите и гостите на събитието ще се насладят на уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самият басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават - въпреки кризата МИС ВАРНА`2013, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.