Йока търси точки в Гоце Делчев с побойниците Гари и Генков

Родригес ще е единствената промяна в състава на Левски, Тенчо Тенев също пуска отбора от разгрома с Ботев (Пд)

Славиша Йоканович планира да пусне като титуляри Гари Родригес и Цветан Генков, въпреки инцидента между двамата на вчерашната тренировка. Очаква се холандецът да е и единствената промяна в състава спрямо този, който загуби от Локо (Пд) на "Герена" с 1:2. Родригес ще играе по левия фланг на атаката вместо Илиян Йорданов, който ще седне на пейката.

 

Йоканович ще заложи пак на схема с един дефанзивен халф в лицето на Стефан Велев. Пред него ще са Владимир Гаджев и Кевин Бру. Единствените колебания на специалиста са свързани с вратарския пост. На последната тренировка Пламен Илиев бе сред титулярите и най-вероятно ще започне мача за сметка на Михаил Иванов. Сред 18-те не попадна защитникът Пламен Димов.

 

Треньорът на Пирин (ГД) Тенчо Тенев едва ли ще направи големи промени в състава, който допусна разгромно поражение с 1:7 от Ботев (Пловдив). Заради загубата БФС заплаши неврокопчани с изваждане от групата, визирайки, че са манипулирали резултата. Като титуляр ще започне бранителят Димитър Пиргов, който е излекуван от контузията си. Завърналият се в отбора французин Алебин Ходза-Алба ще остане резерва.

 

СТАТИСТИКА: 

 

Мач от трети кръг в "А" група

 

от 18,00 часа

ПИРИН (ГД) - ЛЕВСКИ

пряко по NEWS7

 

ПИРИН (ГД): Абдиков, Фиданин, Пиргов, Гуцев, Киров, Близнаков, Лапантов, Витанов, В. Марчев, Лазаров, Хазуров;

 

ЛЕВСКИ: Пл. Илиев, Ст. Ангелов, Везалов, Старокин, Пинто, Велев, Рамос, Бру, Гаджев, Родригес, Генков.

 

Съдии: Иван Кирилов; Диян Вълков, Милен Станев; Владимир Вълков, Драган Стойков

Четвърти съдия: Тони Пандарски

 

Градски стадион, Гоце Делчев