Мъри спаси Левски и Рамос със 100 000 евро

Запазват заплатата на крилото и в Ботев – 30 000 лева

 

Станимир Стоилов отново подаде ръка на Левски! Мъри взима в Ботев (Пловдив) един от натирените от Наско Сираков чужденци. Става дума за Кристовао Рамос. На Стоилов му трябва спешно флангови футболист, тъй като при него в отбора на практика такъв е само Ромарио Кратзорг. На фланга е мъчен и Тодор Неделев, но той е пред трансфер в Тотнъм.

 

Мъри не само ще спести мъките на Левски с Рамос, но и в празната синя каса ще влязат 100 000 евро. Толкова ще плати Ботев за правата на нападателя. Освен това босът на Канарите Цветан Василев е склонил да плаща и същото възнаграждение на нападателя. Така Рамос ще прибира на месец 30 000 лева.

 

Има вариант Ботев дори да не плаща за Рамос, но това зависи от преговорите на португалеца с Левски. Ако той се разбере да разтрогне със "сините" и премине на Колежа като свободен агент, то тези пари крилото ще получи на ръка.

 

По този начин Мъри събира в Ботев двама футболисти, които сам препоръча на софийските грандове. Първо Стоилов си взе от ЦСКА Сивард Спрокел, а сега купи от Левски пък Рамос. 

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.