Стойчо скочи на играчите: Вече искам само победи!

Младенов и Сашо Тодоров скастриха отбора, никакви оправдания не важат

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров са провели дълъг разговор с играчите преди тренировката в понеделник, пише "Тема Спорт".

Двамата са били категорични, че оттук насетне отборът трябва да започне да побеждава и да направи серия от успешни мачове. Младенов е заявил, че никакви оправдания от страна на играчите няма да бъдат приемани. Стойчо не иска и да чува повече за извинения като "умора" и "липса на синхрон". Треньорът е бил на мнение, че вече е изминал достатъчен период от началото на сезона и е крайно време футболистите да започнат да защитават подобаващо марката "ЦСКА" и имената си. Младенов, казал още, че повече няма да се съобразява с никого и не го интересува кой как се казва.

"Оттук нататък искам само победи. Никакви оправдания вече не важат", отсякъл Стойчо пред отбора.

На разговора преди тренировката, който е продължил близо 20 минути, е присъствал и Александър Тодоров. Той е обяснил на футболистите, че за продажбата на акции е важно отборът да печели мачовете си. Тодоров е дал уверение и че най-късно до сряда играчите ще си получат заплатите. Новите попълнения ще вземат дължимото им едно месечно възнаграждение, а футболистите, които бяха и преди това в ЦСКА, вероятно ще получат по две заплати. Има и състезатели, които трябва да взимат траншове. Един от тях е Емил Гъргоров.