Новолуние в Дева: Ден, година храни

Хороскоп

04-09-2013, 16:02

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние - моделирайте желаната реалност

Седмицата: Бабо Мравке, где така...?

Слънце в Дева, Луна в Дева. Новолуние: 14,36

Четвъртък ще премине под знака на новолунието, а това означава, че бихме могли да разглеждаме този ден като своеобразен преход между събитията и преживяванията с които ще запомним август и тези, които ще изпълнят битието ни през септември. Самото новолуние настъпва по обед, което ни позволява да посветим първата половина на деня в довършване на стари дела и осмисляне на преживяното, а в следобедните и вечерните часове да погледнем напред и да помислим за бъдещето.

Новолунието в Дева, ще ни даде възможност да  осъзнаем и осъществим нужди и желания свързани с придобиването на материални блага, установяването на ред и хармония в ежедневието и всичко което уреждането на работата и бита изисква от нас. Сега е момента да преразгледаме съществуващите представи и модели на поведение и в случай на нужда да ги коригираме така, че те максимално да съответстван на реалните ни нужди, способности и обстоятелствата които ни съпътстват. Редът и порядъкът са важни условия за придобиването на качествени и трайни постижения и новолунието в Дева ще ни помогне лесно да приложим ефективни стъпки и решения  в тази посока. Енергията на разумната и практична Дева е неоценим помощник в оформянето на реалистични и ефективни планове, както и в създаването на подходяща организация за тяхното осъществяване. От начина по който сега организираме работата си зависи какви ще бъдат резултатите от нея през следващите месеци. Дори простичката логика потвърждава това - както се погрижим за себе си, за дома и за бита през есента, така ще преживеем и зимата.

Новолунието в Дева през тази година получава и подкрепящата енергия на Юпитер. Така личностните ни стремежи и амбиции ще получат допълнителен тласък и закрила от небесния благодетел. Макар че сама по себе си подкрепата на Юпитер не гарантира успех, следва да използваме началния тласък на това новолуние за да решим важни проблеми и задачи касаещи бъдещето ни. Например чрез привличането на повече поддръжка от приятели, началници и влиятелни лица, както и на официални и право-охранителни органи. То ще ни даде възможност също така да намерим удачни решения на юридически въпроси и спорове. Като цяло не всичко ще протича гладко, но сега имаме по -голям потенциал да видим новите перспективи стоящи пред нас, при това със съвсем реалистичен поглед изчистен от самозаблуди и очаквания. Особено по теми свързани с материалното ни благополучие. А както знаем новолунието има магическата способност да материализира мислите и желанията ни. Ако имате амбиции за крупни печалби, посветете следобеда на щателно обмисляне на своите желания. Визуализирайте успешната реализация на замислите си, печалбата която ще получите, та дори и как харчите спечеленото. Нищо чудно съвсем скоро благосъстоянието ви значително да се подобри.

През месеца съдбата ще закриля всички, които са отдадени на работата си, изпълняват съвестно и дисциплинирано задълженията си и са готови търпеливо, стъпка по стъпка да да напредват в себе-реализацията си. Практичността и предпазливостта ще бъдат поощрявани, за сметка на смелите, но не до там  разумни опити да се пренебрегват правилата и да се търсят заобиколни пътища. Да се нагодим към съществуващите условия сега ще бъде далеч по-лесно и мъдро, отколкото да се опитваме да ги променим. Затова преди да формулирате желанията и целите си за месеца се уверете, че  имате ясна и реалистична представа за фактите и обстоятелствата които ви съпътстват, ресурсите с които разполагате и достоверността на амбициите, които  преследвате. А ако успете да ги дефинирате така, че тяхното осъществяване да бъде в полза и в служба на обкръжението ви или обществото, ще привлечете допълнителни шансове към себе си. Успех!