Уикендът: Овладейте нетърпението

Хороскоп

06-09-2013, 18:45

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Дева: Ден, година храни

Седмицата: Бабо Мравке, где така...?

Слънце в Дева, Луна във Везни

Астрологична картина на уикенда - 7-8 септември

Съвсем в духа на предпазливата и разумна Дева, лунният месец ще започне без излишни вълнения и подчертан интерес към търсенето и осъществяването на възможности със съвсем практични измерения. Благодарение на  хармоничния обмен между Юпитер и Слънцето ще можем да разчитаме на помощ и подкрепа в делата си, особено онези имащи образователен, юридически и делови характер. Срещи и познанства с влиятелни и щедро настроени хора пък, ще ни помогнат да намерим подходящите решения на професионални и битови въпроси и проблеми. Не отлагайте нищо за когато и да било - по-подходящ момент от настоящия няма! Освен ако не се каните да навлезете в остра полемика по неудобни за вас и околните въпроси. Това ще внесе деструктивна енергия в живота ви която ще се разгърне в следващите дни, а и така ще се лишите от положителните възможности които съдбата ни предлага сега.

Ако успеем да съвместим удоволствията и светския живот с тежка и трудна за изпълнение работа, почивните дни ще протекат максимално продуктивно и удовлетворително. Организация на дома и бита, светския живот и личните взаимоотношения, както и по-дълбоки въпроси касаещи амбициите и себе-утвърждаването ще станат отправни точки в мислите и постъпките ни. Задоволяването на интелектуалните търсения ии потребности, както и участието в семинари, курсове и образователни програми със сигурност ще оправдае очакванията ни. Сега е моментът да потърсим подходящите учители и учебници за децата, както и да проучим и планираме желаното обучение. На внимание и успех могат да разчитат културните и светските събития, изложби, презентации и представления. Те ще бъдат източник на удоволствие за зрителите и на заслужени аплодисменти за творците.

Събота ще ни донесе комбинация от благоприятни и стресиращи астрологични фактори. Овладейте нетърпението и най-вече поривите да изяснявате критични области във взаимоотношенията. Естествени процеси и обстоятелства ще ни предложат  изход за съществуващите конфликти, както и възможност да засвидетелстваме внимание и готовност за помирение с малки жестове, подаръци и романтични постъпки. Разумно е да се възползваме от тях, вместо да търсим вина и възмездие. Още повече, че вече съвсем осезаемо ще усещаме суровото влияние на конфликта между Марс и Сатурн. Той може да бъде източник на огромно напрежение породено от конфронтация и сблъсък с непреодолими препятствия. Наложете си сами ограничения или си намерете тежка и неблагодарна работа за да избегнете негативните последствия от този обмен.

Колкото повече любов, красота и хармония привлечем в живота си сега, толкова по-приятно и успешно ще преминат следващите дни. Изкуството, музиката и природата са неизчерпаем източник на удоволствие за сетивата. В събота вечерта, малко след залез ще се покаже първия лунен сърп и в два поредни дни ще можем да наблюдаваме небесния танц на нощните красавици - Луната и Венера. Прекрасен момент за съзерцание, молитва и формулиране на съкровени желания.

Здраве, хранене и  красота
Периодът е подчертано травмоопасен, затова бъдете максимално внимателни по време на шофиране, спорт, работа с остри инструменти и запалителни вещества. Енергичните и трудоемки дейности ни дават възможност да дадем позитивно направление на енергията, но носят рискове и изискват съблюдаването на всички мерки за безопасност.
Новолунието в Дева е изключително подходящо момент за стартиране на нов по-здравословен режим на живот. Ще можем дисциплинирано и съвестно да се придържаме към него, а резултатите със сигурност ще оправдаят очакванията ни. Клетките на тялото се събуждат и се нуждаят от повече енергия. Пълноценното хранене и активния спорт са естествен източник на здраве и красота.

Неделя е денят, в който дамите не бива да пропускат да се погрижат за външния си вид. С подкрепящата енергия на Луната и Венера, всяка жена може да се превърне в царица.
Успех!