14-годишен сандвич от Макдоналдс изумява всеки, който го види!

Замисляли ли сте какво консумирате?

Моментът, когато бръкнете в джоба на някоя стара чанта или забравено яке и извадите 2 лв., е безценен, нали? Но какво би било усещането, ако съвсем случайно се натъкнете на бургер, от онези за лев от Макдоналдс? След години? 

Случайно се натъкнахме на интересно видео. Мъж от щата Юта открил опакован бургер в палтото си чак след 14 години. 
Най-шокиращото обаче е, че сандвичът е изглеждал напълно нормално.

Собственикът на достолепния сандвич, Дейвид Уипъл, не може да повярва, че въпреки годините, продуктът от е успял да запази в идеално състояние.

“Жена ми разчистваше гардероба, извади старото ми палто, пребърка джобовете и в единия намери хамбургер. Това палто за последно облякох през 1999 г.”, споделя той. Двамата показали сандвича на приятелите си, снима ли го до току-що купен и постнали снимката във Facebook.

 

Не само бургерите обаче могат да издържат тежкото изпитание на времето.

През 2010 г. д-р Кенджи Лопес е провел серия от тестове за издръжливостта на различни продукти, закупени от супермаркетите и веригите за бързо хранене. Той е установил, че сандвичите с пилешко месо и някои сирена могат да престоят с години без да се променят.

След тази случка Дейвид Уипъл си е дал сметка с какво се хранят милиони хора. Той е показал снимката на внуците си, за да ги насърчи да се хранят по-здравословно.

А вие обичате ли да хапвате в заведенията за бързо хранене? Замисляли ли сте какво консумирате?