Шок! Николета Лозанова дава пресконференция утре

"Очаква Ви новина, скандал и провокация!", обеща Лозанова

Шокирани сте? Ние още повече! Защото самата дума пресконференция означава, че някоя обществено значима личност ще говори за още по-обществено значими проблеми. 

Плеймейтката Николета Лозанова, която напоследък е по-известна като "бившата на Валери Божинов", е решила да говори. Тя събира медиите в понеделник, за да им разкрие своя дълго пазена тайна. Неотдавна Николета се раздели с Божинов, а за краткия им брак, от който двамата имат дъщеричка, бяха тиражирани многобройни "новини".

Раздялата на Божинов и Лозанова бе обвързана и с връзката на бившите им половинки Алисия и Ники Михайлов. Преди дни Божинов отговори на въпроса за раздялата с Николета с две-три уклончиви думи: "Уважавам майките и на двете си деца".

Около раздялата му с Лозанова не се знае много - спекулира се, че се е случила заради нейна изневяра. Затова плеймейтката вероятно е решила да открехне завесата.

"С цялото ми уважение към Вас, както към тези, които държат на достоверната и обективна информация, така и към тези, които се позовават на спекулации, смятам, че заслужавате да знаете истината. Настъпи моментът, в който да Ви обявя една дълго пазена тайна, а начинът, по който искам да го направя, е като Ви поканя на официална пресконференция", написа Николета в писмо до медиите.

Лозанова ще проговори в луксозен бутик на бул. "Витоша" в понеделник в 14 часа.