Моника – жертва на семейство Божинови

Моделката не иска да я сравняват с Николета

Моника Валериева  буквално се чувства употребена във войната на семейство Божинови. Хубавицата попадна между чука и наковалнята. От първото интервю на моделката, което тя дава за списание „Стори”, става ясно, че Моника се чувства като жертва.

Разбира се, това беше повече от ясно за всички, но сега и самата красавица го призна. Още в началото на скандала между Николета и Валери, се видя, че той иска да натрие носа на съпругата си. Затова и действията му бяха брутални и показни. Свалките му с различни златотърсачки не са били нищо друго, освен начин да накара Николета да се чувства така уязвена, както го е наранила тя самата.

Вече е обществена тайна, че плейметката е сложила рога на футболиста. Затова настъпи и естествения развой на връзката им. Край на романтичните нощи и любовните им отношения, за които им завиждаха мнозина.

Моделката най-после разтвори сърцето си и сподели болката си. Освен, че Валери я е захвърлил като мръсна кърпа, Николета също се опитвала да я злепостави. Поръчвала публикации срещу нея. Моника толкова не харесвала конкурентната си силиконка, че дори й било обидно да я сравняват с нея и да я наричат двойничка.

Явно Моника Валериева ще изгори като факла в пожара на Николета и Валери. А те просто са я използвали, за да си отмъстят един на друг!