Тервел опипа Лияна

Горещ купон в Къщата на ВИП Брадър

Снощи Къщата на „Вип Брадър“ от весел купон премина към истински бой. Красивата изкусителка Лияна успя да скара двама от участниците – Тервел и Мариян.

Причината е фолк певицата Лияна, която се опитва да впечатли всички мъже в Къщата и като че ли целта ѝ е била да се стигне до побой.

По-късно през нощта ясно се вижда как Тервел си ляга, а Лияна се хвърля върху него, след като той добре я опипа. Съквартирантите са потресени, а Ваня апелира към Лили да остави боксьора, тъй като той е женен и отвън поведението й изглежда леко.

Всъщност Лияна никога не е демонстрирала особено висок морал. След купона певицата за пореден път се усука около Тервел, който, очевидно под влияние на алкохола, си пъхна ръката под хавлията й. И съдейки по действията му, не се ограничи само с това, а ръката му продължи и по-нагоре, пише novini.bg. А певицата, която не спира да реве, че съквартирантите я изкарват неморална, вместо да се дръпне, взе да охка и да пъшка. И след това обкрачи Тервел и взе да му прави масаж.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен