Куката отново в "София"

Фенките на Мариан Вълев могат да спят спокойно

Чаровникът ще ги атакува с талант и арогантен сексапил месец преди старта на  „Под прикритие 4”. 

След 20-годишно отсъствие от театралната сцена, Мариан Вълев ударно се завръща в театъра с моноспектакъла „ВИП". Актьорът, познат от тв екрана като Куката от сериала „Под прикритие", го прави така, както умее единствено той - хитово и зверски любопитно.

Постановката „ВИП", продуцирана от „Артишок", ще бъде поставена в театър „София". Моноспектакълът е по текст на нашумелия и вече утвърден автор Ерик Богосян. Оригиналното заглавие на пиесата е - "Wake Up and Smell the Coffee". До сега постановката се играе под огромен интерес на световните сцени, но Мариан Вълев й придава особена емоционалност и неподправен стил.

„ВИП" комбинира стихийния талант на Мариан Вълев и драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин. Най-любопитното е, че за първи път в кариерата си актьорът участва в моноспектакъл. Той се изправя сам на сцената и приканва публиката да се впусне в приключението, на което го отвежда гениалният текст. Именно на Ерик Богосян дължим шедьовъра „Секс, наркотици и рокенрол", който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години.

Премиерата на „ВИП" е на 10 ноември в театър „София". Останалите дати за моноспектакъла са 11-ти, 17-ти и 27-ми ноември.