Валери пред фалит!

Божинов се сбогува с две от колите си - не си плащал вноските

Автопаркът на Валери Божинов опустя. Футболистът е пред фалит и изнемогва. Две от колите на Божинов са конфискувани, заради неплащане на вноските към лизинговите компании, пише ХотАрена.нет. Така Валери е останал само с Бентлито си и се е сбогувал с любимото Ферари и джипа БМВ Х6.

Автопарк за милиони

Откакто остана без отбор, футболистът вече нямал никаква възможност да си плаща вноските по лизинга и от компанията се наложило да приберат луксозните возила.Припомняме, че в средата на лятото Валери обнови автопарка си с ново ново „Бентли Континентал“ за 700 бона. Това беше още в хубавите времена, когато ритнитопковецът и Николета бяха заедно, а годишната заплата на Валери в Спортинг наброяваше 4 милиона евро.

Малко преди това Божинов се порадва на друга нова кола – той си купи чисто ново „Бентли“, за което се изръси с цели 350 хиляди евро. Червеното возило бе изключително мощно и Валери не спираше да му се кефи из софийските улици. На трето място Божинката се радваше на джип за БМВ Х6 за около 90 хил. лева.

Месечна издръжка за колите, за Николета, за децата…

Всъщност, към днешна дата само Бентлито му остана заради семейните несгоди, които претърпя с Николета. Всички тези коли бяха на лизинг и месечно футболистът трябваше да вади от джоба си по близо 9000 лева за вноски.

Отделно, като прибавим и харчовете на Николета, издръжката на Валери-младши и ежедневните нужди на малката Никол, нищо чудно, че на Божинов животът с НиЛо му дойде в повече.

Наскоро футболистът позира до червено Ферари – само това му остана – да се снима до чужди коли!