България отесня на Лили Иванова, отива в Холивуд

Примата ще си купува имение в Холивуд

Естрадната прима Лили Иванова обмисля да се премести да живее в луксозно имение и то не къде да е, а в Холивуд. Певицата подражава на всички световни знаменитости и не иска вече да търпи постоянните критики по нейн адрес, които предимно са за възрастта й.

От доста време нейни финансови съветници следяли цените на имотите зад океана, но чак сега изскочила възможност, тъй като имало къщи, които буквално се продавали за 1000 долара поради невъзможността на притежателите им да си плащат ипотеките, пише Lifestyle.bg.

Изпълнителката на "Ветрове" не искала да живее в каква да е къща, а в луксозно имение в Холивуд, където цените също паднали и се продават имоти на фалирали звезди. Певицата не се изсилила чак толкова, че да си купи от супермодерните футуристични постройки на милиардерите, а се задоволила с с малка спретната къщурка на два етажа, с четири спални, четири бани, дневна и огромен хол, красива морава и хубав басейн. Къщата е с пряк изглед към океана и със задължителната висока ограда.

Преди години певицата имаше черен печат и не можеше да отиде в САЩ. Причината беше че примата пътуваще до Америка като туристка, а всъщност изнасяше концерти, приходите от които никога не е декларирала. Днес обаче Лили е решила или да играе по правилата, да живее там, да пее и да си плаща данъците.

Самата тя обаче се шегува, че не иска да работи повече и вече ще пее само в банята си или край басейна.