Златка Блек продължава кампанията на Стефи от къщата на Big Brother

Бургаската красавица влезе за втори път в шоуто, ще остане за следващия формат All Stars

Горещата бургазлийка Златка Димитрова влезе за втори път в Къщата на Биг Брадър, откъдето ще продължи кампанията за събиране на средства на малката Стефи. 

Димитрова се ангажира със съдбата на момиченцето във фейсбук страницата си и непрекъснато информира феновете си за напредъка на детето.

"Е, приятели, ангели, вътре съм за втори път! Не знам дали ще разведря обстановката, но със сигурност си имам ясни цели! Затова влизам отново! Освен, че ще вкарам малко цвят, ще поддържам от къщата кампанията за Стефи!", написа Злати на стената си.

Тя ще остане последна в Къщата след края на вип сезона и първият сигурен участник във веднага започващия след това формат All Stars, който миналата зима бе спечелен от македонеца Лестер.

"Имаме много добри новини, преди да предам телефоните си ги научих! Безкрайно много се извинявам, че не можах да присъствам на протеста за нея, но нямаше как да споделя, че съм в подготовка за влизане в къщата. Кампанията със Стефи върви в положителна посока, благодарение на всички Вас! Отделно За Боби ( DMS BOBI 17 777), продължава, а аз ще се постарая да Ви напомням от камерите на Vip Brother!", написа още Златка на стената си.