69 съвета за щастливи отношения

От Наталия Кобилкина

Една от най-известните сексоложки у нас - Наталия Кобилкина издава втората си книга.

След успеха на  "69 съвета за секс", сега Наталия дава практични отговори на най-важните въпроси за хармоничните връзки в изданието "69 съвета за щастливи отношения", съобщава лайфстайл изданието edna.bg.

В книгата няма да намерите техники за манипулации, но ще видите как с честност, искреност, позитивно мислене и практика, можете да промените връзката, която вече имате, или да привлечете в живота си истинската любов.
Шестте теми в книгата ще ви преведат през всички етапи – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми и изневярата до понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничното партньорски отношения.
Книгата може да бъде и  стилен подарък и практичен наръчник, който дава отговор на въпроси като: Как изглежда човекът, готов да обича? Възможно ли е да преодолеем изневярата? Кои са седемте признака за съвместимост? Защо камъните в живота ни са по-важни от пясъка? Кога да сложим край?
"След успеха на "69 съвета за секс" хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос: "Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?" - разказва Наталия в увода към книгата.

"Разбира се, красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов."

За Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Родена в семейство на потомствени лекари в Ростов на Дон, Русия, тя завършва магистратура в областта на семейната психотерапия и сексология и сама преминава през 40 тренинга за личностно развитие.

Втората ѝ магистърска степен – по психология на бизнеса, ѝ позволява да започне кариера като бизнес-треньор и HR директор.
Вече повече от 9 години Наталия се занимава с тренинги за бизнес и личностното развитие и днес е автор и водещ на първите курсове по сексология за жени, мъже и двойки у нас.