Средец пита: Кои са съвременните будители?

На 1-ви ноември Деня на народните будители от 10 часа, Община Средец всички родолюбиви българи да поднесат венци и цветя на паметника на Софроний Врачански

С дискусия на тема „ Кои са съвременните будители ?” в Средец отбелязаха един от най-светлите празници в България  - 1 ноември  Деня на народните будители. Събитието  се проведе в сградата на общинска администрация и в него  се включиха ученици от СОУ"Св.св. Кирил и Методий" и ПГМССЕ „ Н.Й.Вапцаров” .” Благодаря Ви, че сте активни и се включвате с желание в инициативите на общината. Вашето мнение  е важно за нас.” обърна се към младежите кметът инж.Иван Жабов. Презентация на тема „Блогарите съвременните будители” анонсира темата на дискусията. На срещата бяха обсъдени правилата за общуването в виртуалното пространство , чистотата на българския език и  ролята на учителите в съвременното българско училище. Кметът Иван Жабов връчи грамоти на преподавателите за активно участие в  мероприятия свързани с културата и образованието организирани от община Средец.

На 1-ви ноември Деня на народните будители от 10 часа, Община Средец всички родолюбиви българи да поднесат венци и цветя на паметника на Софроний Врачански.