Мастер и Созопол продължиха победния си ход

В сряда Созопол приема Литекс в първи мач от 1/8-финалите за Купа България

Мастер отнесе  с 6:0 Загорец в мач от 13-ия кръг на Югоизточната "В" група и се укрепи на първото място в групата. Тимът на Ангел Стойков стигна до победата с добра игра и превъзходство през всички 90 минути на двубоя. Георги Калоянов откри резултата в 20-та минута с удар от границите на наказателното поле. Малко преди края на полувремето Стоян Мантаров покачи на 2:0. След почивката Петър Колев направи резултата класически. В 60-ата минута отново Манторов се разписа за 4:0, а скоро след това той записа и хеттрик. Крайното 6:0 бе оформено от Петър Колев в 81-ата минута. Така амбициозния тим на Мастер е на върха с 33 точки.  

Другият тим, който се бори за професионална промоция, този на  Созопол победи с категоричното 4:0 при гостуването си на Левски в Карлово. 20-ата минута Теодор Стефанов от пряк свободен удар откри резултата. Минута преди края на първата част Живко Димов с  хубав удар в горния десен ъгъл даде комфортна преднина за гостите. След почивката футболистите на Румен Димов стигнаха до нови две попадения дело на Иван Янчев и Стефан Тошков за крайното 4:0.
В сряда Созопол играе с  Литекс в първи мач от 1/8-финалите за Купа  България.

Третият тим от региона Несебър допусна загуба от Спартак Пловдив с 4:3 в един зрелищен и атрактивен мач.Домакините на три пъти са поваждали в резултата, но Несебър успява да изравни в 76-та минута, когато резултатът става 3:3. В 85-та минута обаче домакините стигат до 4-ти гол и с това печелят мача с резултат 4:3. С 28 точки и мач по-малко от лидера Мастер, Несебър заема 4-то място в класиането, а трети излезе тимът на Верея от Стара Загора