Валери засече Николета: Недей да лъжеш за истинската си любов!

Футболистът не издържа, подложи на разпит съпругата си

Футболистът Валери Божинов хвана половинката си Николета Лозанова в крачка. На страницата и в Instagram той я захапа да си признае колко пъти се е влюбвала. Самата Ни Ло сподели със своя приятелка, че истинска любов има само веднъж в живота. Валери обаче не пропусна да я подкачи, твърдейки, че плеймейтката лъже.

„Май не е само веднъж, недей да лъжеш“, написа той в отговор на изявлението й, докладва Клюки.нет. В спора се включи и Азис, който подкрепи Валери, че Николета не си признава истината. А дали коментарите на Божинов бяха само закачка към съпругата му или намек за нещо друго, само те си знаят.

В социалната мрежа веднага започнаха коментари, че става въпрос за бившата любов на Лозанова - Ники Михайлов. Доскоро дори самата Венета Райкова твърдеше, че водещата не е прежалила национала и още си пада по него. Николета отказа да обсъжда въпроса. Намеците на Валери обаче провокираха съмнения, че безоблачната семейна идилия не е толкова съвършена, дори и след като се събраха.

Междувременно Валери отнесе и доста подигравки заради правописа си „Не дей“. "Измисли нов глагол", смеят се в мрежата и коментират, че е добре той да си припомни някои основни правила в писането, особено след като държи да бъде за пример на учениците и децата си.