Николета бясна на Венета Райкова

„Поверително” изтече информация за ТВ провала на Лозанова

Две от най-популярните жени в ТВ ефира са в негласна война, която се разгаря като бесен пожар в изоставено стърнище.

Приближени на Николета Лозанова разказват, че ниският рейтинг на предаването й направо я подлудявал.

„Горещо” с водещ Венета Райкова продължава да води по зрителски интерес и Лозанова, не можела да преглътне провала си. Продуцентите й също не били очаровани от „авторското” предаване на НЛ, което вместо „поверително” се оказва „отвратително” за зрителите и не може да задържи вниманието на телеманите.

Лозанова разчиташе, че като дръпне враговете на Райкова в предаването си ще съумее да натрупа аудитория, но на този етап търпи логичен провал.

Всъщност в широко промотираното като „авторско” предаване на Николета Лозанова, плеймейтката присъства само като лице което записва анонси към разни видео материали с неубедителен глас и фрапиращ говорен дефект.

Другият факт, който вбесява бившата Божинова, е че Венета не спира да провокира общественото внимание към изневерите и скандалите в живота на бившият й вече съпруг Валери.

Чашата на Николетиното търпение преляла когато Венета най-подло поканила спряганата за любовница на Божинов Моника Валериева в своето студио за да разкаже всичко около връзката си с футболиста.

Войната е в самото си начало, но се води на всички фронтове, впрегнати са всякакви армии и оръжия, кой ще падне в битката и кой ще развее победоносно байрак предстои да разберете.