8 уникални фотографии грабнаха приз от конкурса "Ахтопол - град на любовта"

Наградата на публиката, с гласуване в социалната мрежа, бе присъдена на Йорданка Стоянова

Осем снимки на фотографи и любители бяха отличени с награди във второто издание на конкурса „Ахтопол – град на любовта”. Състезанието се провежда под егидата на кметство Ахтопол на собствена страница във Фейсбук, напомнят от пресцентъра на царевската община.

Снимки виж тук!

Наградата на публиката, с гласуване в социалната мрежа, бе присъдена на Йорданка Стоянова, която е нарекла снимката си „Най-любимото място”. Талантливият фотограф получава уикенд за двама, допълват организаторите.

Жури в състав кметът на Ахтопол инж. Атанас Желязков, фотографът Пламен Рашев и фоторепортерът Лина Главинова се обединиха около снимката „Ахтополска магия” на автор, който се подписва като Dzhino VL, който също грабна двудневен отдих в хотел на брега на морето.

Както всеки конкурс и този не мина без поощрителни награди, като с такива се сдобиха Цветина Найденова с „Последен летен залез”, Станислава Пантова с „Ахтопол, Иван Кючуков с „Нощен Ахтопол”, Деян Дянков сПоследно августовско утро”, Габриела Кирова със „Заедно в Ахтопол и Добромира Спиридонова с „Лунна пътека”.

Снимките могат да бъдат видени на фейсбук страницата на конкурса. От общината призовават всички, които са наградени да се свържат за получаване на наградите си с кметство Ахтопол.

След като и второто издание на конкурса премина успешно вече гледаме към третото, което като мащаб ще бъде още по-голямо. Почитателите на Ахтопол и тези, които сега не получиха награди, да се подготвят за следващата година, когато ще разширим формата на състезанието”, коментира кметът Атанас Желязков.