Николета издебна гаджето на Русата Златка

Хвана ли го в крачка?

Николета издебна гаджето на Русата Златка. Дали го е хванала в крачка, щом в анонса на предаването на Ни Ло се загатва за много пикантерии около името му…?! Това се питат потребители в нета, които са възмутени, че папараците на плейметката са тръгнали по следите на двойката, за да им съсипят връзката, пише Клюки.нет.

Предполагаме, че тук няма да има сензация. Както вече сте забелязали, в „Поверително от NL” се сервират или претоплени манджи или буквално смешни истории. Както бе употребена Алисия, нали не сте забравили? Шумната й реклама с тайно заснето клипче беше просто с цел да се привлекат повече зрители.

В крайна сметка на зрителя бе показано как фолк певицата обикаля входовете на телевизията, за да спази уговорката си за гостуване.

Просто да паднеш – „страхотно” разкритие, изригнаха тогава хората пред екрана. Бъдете сигурни, че и този път пловдивчанката няма да извади наяве нищо повече от преследване с автомобил и скучно ежедневие на Георги – новият на Златка Райкова.

Феновете на двойката излишно се тревожат, че тя ще се набърка там, където не й е работа, защото прясно влюбеният боец нито изневерява на блондинката, нито пък има закачка с друга. Категорично! В момента Златка и Георги са във „ВИП Брадър”.

А понеже са актуални, Николета прати екипа си по петите им, но със сигурност не е хванала в крачка гаджето на пазарджиклийката.