Автобуси ще се движат по обходен маршрут на тролей №2

Ограничава се движението в участък на ул.“Ген.Столетов“ в събота

С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Генерал Столетов”, в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до ул. „Георги Стойков Раковски”, в събота, 23.11.2013г. за времето от 07:00 ч. до 18:00 ч. на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка.

В посочения часови интервал те ще се движат по обходен маршрут от запад на изток: бул. „Руски” – ул. „Августа Траяна” – бул. „Св. Патриарх Евтимий” и обратно.

Препоръчва се на водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация.

Осигурена е подмяната на вертикалната пътна сигнализация за посоченото време и място. Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности.

Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че във връзка с ремонтните дейности по ул. „Ген. Столетов” , в събота, 23.11.2013 год. курсовете по тролейбусна линия № 2 ще се изпълняват с автобуси по следния маршрут: обръщало стадион „Берое” – ул. „Августа Траяна” – ул. „Хан Аспарух” - бул. „Патриарх Евтимий” – ул. „Загоре” – обръщало кв.”К. Ганчев” и обратно.