Любовна или професионална драма?

Иво Аръков прецака Мариус

Когато някой си повярва, че е станал голяма звезда, започва да сътворява неподозирани каши. Накрая винаги се оказва, че нито е толкова голям, нито е звезда.

Както вече ви съобщихме, артистичната гилдия е силно настроена срещу набедения за нов секссимвол актьор от Белослав. А също така Иво е страшно близък с Мариус Куркински, разказват от Малък градски театър „Зад канала“

Иво Аръков, който има една единствена запомняща се роля и в светските среди е познат повече като гаджето на Мика Стоичкова, за пореден път доказа, че горната максима е напълно вярна.

Мариус Куркински все пак забелязал някакви наченки на талант и решил да му предложи роля в постановката "Лодка в гората".

Професионализма на Куркински привличал като магнит публиката и билетите се продавали като топъл хляб. В навечерието на коледните празници, обаче, Иво Аръков заявил, че през новата година няма да продължи участието си в спектакъла.

Мариус така дълбоко се засегнал, че буквално се скрил от света. Телефонът му е изключен. Горчива обида и невъзможност да изпълнява режисьорските си задължения, той отменил всичките си постановки и са заключил вкъщи.
Дори имунната му система на издържала на грозното предателство от страна на Аръков и върлуващият грип веднага се лепнал на Куркински.

Дали всички тези драми и неприятности си струват, заради един посредствен Аръков?