Николета по стъпките на Донатела Версаче

Лицето на пловдивчанката отсега е заприличало на маска, а горната й джука вече е статична

Водещата е на път да се превърне в българската Донатела Версаче – лицето й отсега е заприличало на маска, лишена от всякаква жизненост, горната й джука е станала статична. До няколко години очакваме да стане бетон, а лицевите й нервчета изобщо да не помръдват.

В началото на седмицата Божинова е уловена от истински папараци да метлосва центъра на София. Първо е отишла в козметичен салон на маникюр – бърз маникюр! С охота и усмивка на лице излязла от разкрасителния обект и качила слаботелесните си форми в черния си джип и задула в някаква посока, пише в. „България Днес“.

И така посоката вече е известна. Николета паркирала пред столична пластична хирургия и на бегом излязла от луксозното возило. Доколко може да тича, това е отделен въпрос, заради изсулените си гащи и това не й се е отдало. Носила кутия натурален сок, за да почерпи доктора, пише ХотАрена.

Лозанова се е бавила в специализирания кабинет около 30 минутки. Вероятно е обсъждала бъдещи корекции. Фактът, че е влязла с прибрана коса, а е излязла с пусната, говори, че въпросната процедура е била фейслифт. С годинките бузите и шията на Ники се отпускали и тя решила да вземе мерки. Ние не виждаме недостатъците й, защото гримьорката й добре ги прикрива с тежкия макиаж.

Съществува и версия, според която може и бюста да си уголемява, или пък да сменя стари импланти. Кой знае?!

Напомняме ви, че Николета Лозанова многократно е натяквала, че единствената й хирургична намеса от света на пластиките, е върху гърдите. Това обаче е голямо съмнение, тъй като плеймейтката е една от малкото светски жени, на които лицето и изобщо цялата физиономия им се мени често и коренно. Съществуват много снимки, които доказват тази теория.