Новолуние в Стрелец - Проницателност и интуиция

Новолунието настъпва на 3 декември, вторник, в 2,23ч. Настъпва време за стратегическо планиране на дългосрочни цели и начинания.

Новолунието в Стрелец, обичайно ни дава възможност да открехнем врати към неизследвани досега възможности, да обогатим знанията и възприятията си за света, и да получим по-глобална представа за перспективите които можем да реализираме в следващите месеци. Настъпва време за стратегическо планиране на дългосрочни цели и начинания, а затова обикновено е нужно да разширим източниците на информация и досегашните си представи. Духовните стремежи и по философските възприятия излизат на преден план и ни приканват да разчупим обичайните рамки на битието. За някои, това може да бъде начало на дълго пътуване с много приключения разкриващи скритите механизми по които е устроена Вселената. За други-възможност да доставят радост-на себе си и тези които обичат, да проявят великодушие или да окажат помощ на онези, към които животът не е бил така щедър.

Декември ще бъде сложен месец, затова би било добре да използваме този момент, когато в природата всичко е замряло, а събитията и обстоятелствата като че ли за кратко спират да оказват видим натиск върху действителността, за да поставим ясни цели пред себе си и да обмислим разумни пътища за тяхното постигане. Фокусирането ще ни спести бъдещи колебания, а и сега имаме на разположение астрологичнифактори, подкрепящи достоверността на изводите и съжденията ни-нещо, на което през остатъка от месеца няма да можем да разчитаме. Проницателност и интуиция си подават ръка за да ни помогнат да си изградим реалистична представа за битието, за перспективите, които стоят пред нас и личните възможности и ресурси с които разполагаме, или напротив-не ни достигат за да ги реализираме.

Темите и въпросите към които Вселената ще бъде особено благоразположена в периода на новолунието, са свързани с изграждането и защитата на собствените ни убеждения и морално-етични ценности. Истината е добродетел на Стрелеца и в случай че е на ваша страна, ще ви подкрепи в съдебни искове и спорове. Спонтанноста-също, затова в случай че ви липсва такава, през този месец ще ви бъде по-лесно да я възпитате у себе си. Това със сигурност ще повлияе на удовлетвореността ви в личния живот, ще привлече нови приятели и ще подкрепи социалния ви имидж.

Не бъдете пестеливи и скромни.Това не са качества на Стрелеца. Пожелайте си повече отколкото бихте искали, бъдете смели и вярвайте, че дори най-смелите ви и оптимистични представи, са твърде ограничени и бедни в сравнение с богатството и изобилието от възможности с които разполага Вселената. Пожелайте най-доброто за себе си, за хората които обичате и за цялата Земя и нищо чудно силната ви вяра да бъде щедро възнаградена. Късметът-един от многото дарове на Стрелеца, се усмихва не тези, които не го подлагат на съмнение.

Образованието и пътуванията като средство за разширяване на познанията и възприятията също са тема на Стрелеца. Сега е момента да обмислим  пътешествието за което винаги сме мечтали и да си пожелаем щастливи шансове за неговата реализация. Що се отнася до обучението-то си изисква планиране и проучване. Сигурна съм че ще намерите най-добрите възможности за себе си, ако се заемете с тази задача през следващите дни и седмици.

Не е необходимо да правите нещо специално.Тази нощ и утре действията ни ще бъдат все още неефективни. Затова пък мислите и представите ни оставят своя отпечатък в етерния план, а всичко което формира реалността ни възниква първо там. Бъдете позитивни и отговорни към себе си, но и към света който всички споделяме.Успех!