Николета – последна дупка в „Поверително от NL”

Днешната именичка тепърва предстои да се включва активно в предаването си

Галена, та прехвалена! Мед капе от устата на Николета Лозанова като говори за себе си, а днес на имения си ден тя пак не спести хвалбите към своята „скромна“ особа, пише HotArena.net.

Тъй като кастингът за приключенското реалити „Къртицата“ започна, ТВ7 влага по едно-две изречения за предаването във всяка своя продукция. Така бе и в началото на интервюто, което плеймейтката даде за „Усещане за жена“.

Тя сподели, че да участва в подобен формат е било нейна мечта, но се е била зарекла отпреди, че няма да влезе в подобно шоу. След това се е съгласила и определено то е оставило следа в спомените й.

Била се е запознала с нови приятели, макар да не сме виждали да дружи с по-голямата част извън пределите на продукцията. Също така пребиваването й там бе запомнено като едно от най-безличните, та дори две седмици след старта, тя се отказа и стана водеща, за да "стои близо до семейството си".

Никулден за нея е голям празник, тъй като й малката Никол е обвързана с него. Тя призна, че детегледачка й помага в грижите за наследницата й.

За своето НАЙ-КОМЕНТИРАНО предаване, Ни Ло споделя, че в началото е имала резерви дали ще се превърне в успешен продукт. Дала е всичко възможно от себе си, за да го направи такъв, а и причина за овациите е и голямата амбициозност на манекенката. И това било за нея голяма мечта, която е сбъднала, защото е "целуната от Бог" (повторено за около 193874 път).

Запитана дали се включва в даването на идеи за гости в „Поверително“, Лозанова сподели, че някой път се включва с варианти и понякога взимат насериозно предложенията й. Предрече, че тепърва предстои да се включва активно, с което пък показа, че сега играе нищо повече от ролята на водещата с пет реплики /анонса/ за 45 минутно предаване.