Митко Пайнера нямал нужда от повече пари

"Повече от 40% от българите продължават да слушат поп фолк след 25 години, това никак не е малко, aко изкараме хит, този процент ще се увеличи", каза Митко Димитров- Пайнера

Той посочи, че на трудови договори при него работят над 350 човека, още толкова са на граждански договори.

"Оборотите на фирмата бяха по-големи предишни години, сега приходите намаляха, призна създателят на фолк звезди", споделя Димитров.

"Нямал съм сериозни предложения да продам компанията си, но не съм и оценявал колко струва бизнесът ми", призна Митко Пайнера в ефирна на Нова ТВ. Когато правиш това което обичаш, не ти се налага да работиш.

„Аз съм така - не работя, това, което правя е удоволствие. Нямам нужда от повече пари, не ламтя за милиони, искам просто да поддържам положителната емоция у българите“, каза инженерът- продуцент.

"В Димитровград е спокойно и приятно, в София се изнервям от кръстовищата и движението, призна Митко Димитров". Той каза, че не се чувства като истински преуспял човек, защото обстановката в България го потиска, съобщава Lifestyle.

"Хората са в стрес, нямат пари, нямат работа, това ме прави тъжен, не смея да излизам по улиците, как в тази обстановка да се чувствам преуспял човек", обясни Пайнера.

Тази ситуация той обясни с факта ,че властта в България е начин да се печелят пари, да се забогатее. затова сме на това положение, никой не мисли за хората, завърши Пайнера.