Денди: Сергей Станишев е най-глупавият политик

"Той е една много захаросана останка от социалистическия нобилитет"

Снощи, в поредното живо излъчване на Биг Брадър All Stras, Денди бе разпитан от гостите на Ники Кънчев в студиото.

Отговорил на повечето въпроси, най-накрая дойде ред и на DJ Дамян, който го попита:

"Аз имам един въпрос към Денди. Искам да ми кажете честно, вие сте много откровен и честен във вашите разговори в къщата, но сега искам да ви върна навън. Тримата най-глупави политици и ги опишете, защо смятате, че са такива, действащи политици".

Денди помисли малко и отговори: "Значи, сега ще назова първият. Неговото име е Сергей Станишев. Една много захаросана останка от социалистическия нобилитет, която бих казал е непотушим инфантилизъм, продължава да развява някакви розови идеи".

"Второто лице, което бих назовал в светлината на последните политически събития е  лицето Лютви Местан, защото ако Доган поне беше злосторник, от типа на оперетния образ, който разиграх аз преди малко в нашата Коледна идилия, този вече много се е вживял и видях една сцена, в която той искаше да поиска прошка, едва ли не, от комунистите, че са преименували с български имена, което е пошло и отвратително".

Ники Кънчев се опита да прекрати станалия прекалено политически разговор, но DJ Дамян настоя Денди да му отговори на въпроса и да назове и третият политик.

Денди коментира уклончиво:

"Третият е едно сборно лице, което засяга синият спектър и това е един колективен напън за провал, затова няма да назова конкретно лице".