Дарина Павлова с италианско гадже в Боровец за Коледа

Вдовицата на Илия Павлов идва да открие новия ски сезон

Навръх Коледа Дарина ще представи официално новия си любим - Джулио, на двете си деца от Илия Павлов - Илия-младши и Паола. Павлова пристига в Боровец на 14 декември, за да открие официално новия ски сезон разказа Пик.бг

Бизнес дамата, която е влюбена до уши в младото си гадже - актьор, ще му покаже собствеността си в най-стария планински курорт у нас. Познати на двойката шушукат, че театралът е живо заинтересован от притежанието на богатата си интимна другарка. Част от наследството, което след смъртта на Илия Дарина прибра, са хотели с база над 6000 легла. Сред тях в рилския ски курорт Боровец е един от мастодонтите, строени по социалистическо време - „Рила".

Мултимилионерката притежава още влекове, ски гардероби и парчета земя, от които печели посредством наеми. След едноседмичния си престой в България Дарина отлита отново за Рим, където ще посрещне Коледа.

В имението й, на час път от италианската столица, Павлова ще събере цялата си челяд, като за първи път тя ще представи на всички новия мъж в живота си. Джулио ще се запознае с най-голямата дъщеря на Илия Павлов Венцеслава, която от години живее в Дубай. Паола и Илия Павлов-младши са децата на Илия и Дарина, пише "Всеки ден".