Какво харесват мъжете у лошите момичета?

Чудили ли сте се защо лошите момичета винаги получават добрите момчета? Е, ето го отговорът на този върпос

Те не чакат мъжете да направят първата крачка. Докато ти се чудиш дали да го заговориш, някоя нахакана мацка вече ти го е отмъкнала под носа.

1. Лошото момиче не обсебва, дава на мъжа до себе си свобода и ако той има богато романтично минало, тя не прави проблем за това. В случай, че той е изпил прекалено много питиета и се е прибрал на сутринта, тя ще му направи кафе вместо да му спретне скандал...

2. Лошото момиче се поддържа, носи красиво бельо и не пропуска да го демонстрира по всяко време на денонощието.

3. Мъжете са сигурни, че лошите момичета са невероятни в леглото. И дори това да не е така, те ще се оставят да ги убедят в това.  

4. Лошото момиче никога не се оплаква от излишните си килограми, от печално необмислената си татуировка, от досадната колежка. Самочувствието й е по-високо от комплексите, затова никой не знае, че съществуват.

5. Лошото момиче се облича секси, подчертава достойнствата си и кара мъжете да се обръщат след нея.

6. Лошото момиче има цял куп приятелки, защото всички искат да й подражават. С нея никога не е скучно, тъй като е забавна и палава.

7. Гримът й е умопомрачителен, защото го владее до съвършенство. Тя никога не излиза без макиаж и прическа, заради което съседките й я боготворят.

8. Лошото момиче не прави проблеми заради мръсните чорапи на пода, вдигнатия капак на тоалетната чиния, разхвърляните дрехи. Тя е твърде заета с прическата и маникюра си. Ако изобщо й остане време, ще го посвети на някоя приятелка по телефона.

9. Ако един мъж й направи комплимент, тя ще се усмихне и ще покаже още по-ясно защо е толкова страхотна. Докато останалите жени се притесняват и дори оспорват хвалебствията, за нея те са 100% истина.

10. Тя сбъдва фантазиите на мъжете! Белезници, кожено бельо, секс играчки - за нея няма проблеми. Тя е готова на всякакви експерименти... поне веднъж.

11. Лошото момиче може да оцени един добър мръсен виц и изобщо да разкаже още 10 по-мръсни...

12. Тя е независима! Никога няма да се сети за брак и деца на втората среща, нито ще хленчи за годежен пръстен. Мъжете обикновено си въобразяват, че могат да я обвържат, но грешат. Ако тя само не го пожелае, нямат никакъв шанс!

Източник: dama.bg