Пийте чай от джинджифил, за да отслабнете по-бързо

Джинджифилът подобрява храносмилането и ускорява изгарянето на мазнини

Разширява кръвоносните съдове, засилва метаболизма с до 20% и съдейства за изхвърляне на токсините от организма. Всичко това го прави незаменим помощник в диетите.

Според тибетците, джинджифилът принадлежи към горещите продукти, които загряват, стимулират кръвообращението, ускоряват обмяната на веществата.

Традиционната медицина би казала, че джинджифиловият чай за намаляване и отслабване работи благодарение на етеричните масла, които се съдържат в подправката – активните вещества в тях усилват процеса на обмяна на веществата в организма и тялото.

Джинджифилът помага на кожата да остане млада по-дълго време. От приготвения чай с джинджифил може да изплаквате веднъж седмично лицето си и то ще изглежда свежо и младо.

Как да си приготвим чай от джинджифил за отслабване:

 Сложете в термос (за работещите дами) тънко нарязан корен от джинджифил, залейте го с гореща вода и пийте през деня (по всяко време или половин час да започнете да се храните.

Тази рецепта на джинджифилов чай за смъкване на килограми и отслабване се препоръчва за тези, които искат да отслабнат много килограми за по-кратко време. Джинджифил, лимон и вода. Нарязвате джинджифила и лимона и заливате с гореща вода. Оставяте така да престоят четвърт час. След това чаят се пие през целия ден.