Грим според хороскопа за 2014

В новогодишната нощ - облечени в синьо или кафяво за късмет

Според символиката на Източния календар, символът на 2014-та ще бъде конят.

Конят е силно, грациозно и вечно устремено напред животно. Той е символ на благородството и добротата, затова ще създава пречки пред злонамерените.

Годината на Коня ще поднесе на всеки прекрасния шанс да промени живота си към по-добър.
Създайте си добро настроение още в новогодишната нощ с акцент в празничния грим според стихията, на която е подвластен знакът ви.



Подвластните на стихията Вода - Риба, Скорпион и Рак
Препоръчителен цвят за грим на очите - син, зелен, бял и дори сребрист. С такива цветове чудесно изглежда опушеният грим в синьо-зелено. Най-лесно може да постигнете този ефект, като използвате син молив за очи, изумруден цвят за спиралата и синьо-зелени сенки за очи, които да разнесете небрежно около цялото око.



Подвластните на стихията Огън - Овен, Лъв и Стрелец
Подходящи са всички оттенъци на червено и оранжево, включително и актуалните златно и бронзово. За опушен вечерен грим избирайте оранжево или бледокафяво. За устните са подходящи топлите оттенъци – оранжев, прасковен, бежов или червен.

 

 
Подвластните на стихията Въздух - Водолей, Близнаци и Везни
Празничен грим в сребристо, сиво и светлосиньо е препоръчителен за тези знаци. Можете да използвате ярко розово червило, брокат и камъчета - по миглите, устните или веждите.



Подвластните на стихията Земя - Козирог, Телец и Дева
Подходящи са цветове като тъмнокафяво, сиво и черно. В този случай може да се гримирате в класически опушен вечерен грим в черно и в кафяво. Подходящо червило към така гримираните очи е неутрално – в бежово или светлорозово.