Ралица прекарала с убиеца си цяла нощ, преди той да я удуши

Издирват в софийска заложна къща телефона на Петър

Ралица Ценова е закусвала по всяка вероятност с убиеца си малко преди да бъде убита. Това сочат резултатите от аутопсията, съобщава Blitz.bg. В стомаха й патоанатомите са открили парчета салам и хляб. Находката потвърждава последната версия на разследващите, че момичето е било удушено едва на сутринта. Все още остава загадка къде е прекарало цялата нощ.

Седмица след нелепата смърт на двамата майките им продължават да воюват помежду си. И двете вадят на бял свят дълго пазени тайни и се обвиняват във всякакви грехове. Милена Ценова не спира да твърди, че дъщеря й Ралица е била заплашвана от Петър. Майка му Мария я обвинява, че е била обсебена от сина й и не е давала на друга жена да се приближи до него.

Странният триъгълник, в който са били оплетени Ралица, Милена и Петър, би могъл да хвърли светлина върху това какво действително се е случило. В село Смоляновци, откъдето са родом Милена и Петър, историята на връзката им отдавна не е тайна. Според хората там Милена и Петър дори не криели, че имат любовен роман. Техни съседи разказват, че майката на Ралица не пропускала и седмица, без да се отбие в селото и да се види с любимия. Описват Милена като много ревнива и твърдят, че на няколко пъти го заплашвала, че ще се случи нещо много лошо, ако скъса с нея. Самата Милена обаче отрича да е имала каквито и да е отношения с него и твърди, че това са долни клевети на близките на Петър.

“Опитват се да ме очернят и да ме опишат каква ли не. Истината е, че никога не е имало нещо между нас, той заплашваше Ралица, че ако се разделят, ще убие и нея, и мен”, твърди Милена.

“Тя го преследваше непрекъснато, не му даваше спокойствие. Веднъж го видя с продавачка от кафето в центъра, след това намери номера на телефона й и започна да й изпраща заплашителни смс-и”, разкрива Мария. Майката на Петър разказва, че синът й дълго време пазел писма, картички и плюшени играчки скрити в куфар под леглото му. Когато започнал връзка с Ралица и тя започнала да идва в къщата му, настояла да изхвърли всички неща, дадени от майка й. Сама взела няколко от писмата й и ги изгорила, твърди Мария. Тя успяла да запази единствено едно писмо, в което жена се обяснява в любов на Петър и му отправя различни сексуални намеци. То е подписано от Мени. “Написала го е Милена, познавам й почерка. Показах го на хора от селото, които са я познавали, всички казват, че е нейно”, убедена е майката на Петър. Според нея писмото е доказателство, че Милена е имала връзка със сина й много преди той да тръгне с дъщерята Ралица: “Тя го ревнуваше много, искаше да е само неин, имам и чанти, които ми е подарявала, защото вече не иска да ги носи, защо след това ще твърди, че не е имало нищо между тях?!”Оригиналът на въпросното писмо се намира в момента в полицията и е прибавено към доказателствата по случая. Ето и част от него:

“Миличко, отдавна искам да ти предложа тази оферта, която надявам се да се превърне в незабравими дни и нощи. Представи си как моето езиче минава по устните ти и продължава към нежното ти ухо, влиза вътре, след това го гали отвън и се спуска по врата ти. Стига до зърната на гърдите ти, сега си играе с тях, знам, че ти е готино, нали. Усещам как настръхваш, но почакай, сега палавото ми езиче прави линии към гърдите към една друга част от тялото ти, която не вярвам вече да не е твърда. А сега какво, усещаш ли езичето ми как гали главичката на твоя твърд приятел. Сега се спуска надолу по него, но не, все още ти е рано да влезе целия, ще те измъчвам още. Много ми е готино, а на теб? О, как се движи само навътре и навън, о, не, приятелче, не се готви да свършиш, рано ти е! Имаш ли нещо против да минем на другата част. Надявам се вече да си готов. Ще пропуснем класическата поза, защото е гадна, но какво ще кажеш да започнем с тази – ти да застанеш зад мен. Усещам, че искаш да свършиш, но не го прави, защото сега ще го направим в поза лъжичка, а след това шейничка и много други. Надявам се наистина да си го представяш, сега да те оставим да свършиш, какво ще кажеш?! А сега е ред ти да представиш оферта каква предлагаш, някоя поза, която не я знам, но не забравяй да включиш и твоето езиче и ръце по тялото ми.”

Милена отрича да има каквото и да е с това писмо и заплашва, че ще съди майката на Петър, защото петни името й. В битката една с друга двете жени вадят и други мръсни истории. Дни след смъртта на сина си майка му води като свидетел Ани – друга жена от селото, която разказва, че е била заплашвана от Милена. Тя твърди, че е правила два опита за самоубийство, след като майката на Ралица започва връзка със съпруга й. “Първият път си прерязах вените, вторият – пих хапчета, бях в кома. Исках да се самоубия, защото не можех да издържам, той ми изневеряваше с нея пред всички, биеше ме”, разказва Ани.

Милена отрича до последно да е имала каквито и да е по-близки контакти с Петър. В профила си във Фейсбук обаче тя е публикувала негови снимки, под които е написала Циганина-а-а. Фотографиите са от май, когато Ралица празнува абитуриентския си бал в Смоляново. Според приятели на двамата именно тогава тя и Петър стават близки.

Самото убийство на Ралица и последвалата смърт на Петър все още тънат в мистерия. Милена е убедена, че именно бившият й приятел е удушил дъщеря й. Според нея той не могъл да издържи, че момичето си има друг приятел и иска да се разделят. Мария не приема, че синът й сам е посегнал на живота си. “Убили са го, а после са замаскирали всичко. Като си го взехме от моргата да си го облечем, имаше само една малка дупчица от куршум в лявата част на гърдите. Беше чист, без никакви рани. Инсценирали са всичко, кълне се Мария. Друга загадка е бременността на Ралица. През последните месеци момичето действително е споделяло, че е бременно от Петър. Когато идва за събора в селото само няколко седмици преди да умре, Ралица споделя пред приятелката си Анита, че е твърдо решена да си остави детето. “Дори и Петър да не го иска, аз ще си го отгледам”, казала тя. Малко след това обаче Ралица е направила аборт.

Близки на младите твърдят, че те не са били действително разделени, а нарочно се представяли за такива, докато Петър Цигането не намери пари, за да наеме квартира и да заживеят като семейство с Ралица. Двамата даже обявили в приятелския си кръг, че се сгодили и ще се женят. Ралица била в депресия заради аборта, който извършила в софийска клиника.

Трупът на убитата е намерен на 26 ноември около 13 часа. Никой не е подавал сигнал за отсъствието на Ралица предната вечер. Тя излязла спортно облечена около 22 часа. Към 16 ч. на следващия ден от 9-то РПУ се обадили на нейната майка и й съобщили, че с дъщеря й е станал инцидент.

Разминаване в обстоятелствената част се получи и за етапа след призоваването на Петър, след като медии съобщиха, че е бил известен и повикан за разпит в къщата на баба си в село Смоляновци. Според изнесеното, когато научил за какво го търсят, Петър побягнал, грабнал ловна пушка и хукнал през нивите. След това се метнал в колата си и се застрелял.